Sari la continut


Poza

Servicii SEO optimizare si promovare online 100  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 GeorgeCernega

GeorgeCernega
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0755 965 328

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Galati

Postat 04 decembrie 2015 - 10:05

Site-ul dvs. nu are trafic (nu este accesat si clientii intarzie sa apara), iar continutul de pe site nu va multumeste? Nu este nici o problema, pentru ca vizitatorii pe site pot ajunge si fara sa oferiti un buget lui Google pentru afisarea de anunturi Adwords/ Adsense. Vizitatorii pot ajunge pe site si din afisarile organice (SEO) si din mediile sociale (Facebook, Twitter, etc.) sau de pe alte site-uri care va recomanda ca afacere.

 

Specialist SEO cu experienta de cel putin 5 ani in domeniul online, in speta SEO, va ofera servicii profesionale de SEO, Content Marketing, social media (creeare, anunturi, administrare si pagini Facebook, G+, LinkedIn, Twitter, etc), managementul reputatiei online si Consultanta in marketing online.

 

Pentru mai multe detalii si contact puteti accesa site-ul www.cernega.ro sau telefon.


Editat de GeorgeCernega, 04 decembrie 2015 - 10:22 .

  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.