Sari la continut


Poza

Transport international marfa Bucuresti - SC Onci Eurotrans '96 SRL 100  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 Ionela

Ionela
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0769 245 571

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Dolj

Postat 06 august 2015 - 08:10

SC Onci Eurotrans '96 SRL activeaza in domeniul transporturilor rutiere pe teritoriu national, international si intracomunitar de marfa, in regim de exclusivitate si grupaj, avand o vechime in acest domeniu de 23 ani. 
Camioanele sunt omologate si licentiate pentru transportul de marfuri generale, dar si pentru transporturi de marfuri cu regim periculos (ADR). Circulatia si transportul marfurilor pe sosele se efectueaza conform Conventiei de la Geneva. 
Până în prezent, Onci Eurotrans a investit permanent în dezvoltarea flotei şi în extinderea pe cele mai importante pieţe, pentru a oferi soluţii perfect adaptate oricărei industrii. 
http://oncieurotrans.ro/img1.jpg
 

  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.