Sari la continut


Poza

Magazin cu amanuntul IT www.it101.ro Second Hand si Refurbished 10  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 Alexit101

Alexit101
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0767 615 736

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Olt

Postat 23 iunie 2015 - 08:38

S-a deschis "Magazinul Din Casa TA", magazin care iti pune la dispozitie Produse IT de calitate superioara cu garantie pana la 5ANI!

Calculatoare, Laptopuri, Monitoare, Servere, Tablete, Imprimante, Telefoane, Posuri, WorkStation, Licente Windows, Componente Calculatoare, Second Hand, Refurbished- IT101

Adresa magazinului: www.iT101.ro Cumpara acum orice ai nevoie si il vei primii chiar la usa casei tale in 24h fara alte costuri sau deplasari! Ai 30 zile la dispozitie sa schimbi produsul in cazul in care nu iti multumeste asteptarile! Avem cea mai inalta calitate din ROMANIA la momentul actual, fiind imporatori direct de calitate superioara cu amanuntul IT In plus ai Cadouri Saptamanale! Licenta Windows 7, Windows 8.1 CADOU!!!

Intra si tu pe www.it101.ro si comanda alaturi de toti ceilalti cumparatori ai nostrii.

Magazinu  www.iT101.ro iti pune la dispozitie multe functii si consultanta gratuita 24/24h!

xzczc.png

it101-calculatoare-monitoar-100756-0.png


  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.