Sari la continut


Poza

Transport Romania-Austria-Germania-Belgia 1  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 OvixBibanu

OvixBibanu
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0751 392 103

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Galati

Postat 10 iunie 2015 - 09:46

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE international pe ruta Romania-Austria-Germania-Belgia si RETUR saptamanal cu microbuze 8+1 avand joi plecarea din Romania si sambata din Belgia. Efectuam transport de calatori cu preluare si transport la domiciliu la preturi foarte atractive. Pentru siguranta calatorilor nostri la fiecare cursa, pe microbuz avem 2 soferi profesionisti cu experienta in domeniul transportului rutier de persoane intern si international.Se pot lua persoane si colete de pe rutele : GALATI-BRAILA-ONESTI-BACAU-BRASOV-SIBIU-DEVA –ARAD-TIMISOARA sau RAMNICU SARAT-PITESTI-PLOIESTI-RAMNICU VALCEA-ALBA IULIA-CLUJ NAPOCA-ORADEA. Pentru mai multe detalii si rezervari ne puteti contacta la numarul de telefon 0751_392.103

Fisiere atasate


  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.