Sari la continut


Poza

Proteza sportiva dinti din silicon pentru lupte,mma ,rugby etc 29  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 giorgi

giorgi
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0758 679 412

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Galati

Postat 20 mai 2015 - 04:00

Acesta este un brand nou de 100%, cu o calitate excelenta ,structura densitate duala, mai moale decât dinții .
Încălzire completare snap-in design, formă dinte utilizatori. Nu afectează efectul protector al dintilor in timpul exercitiilor fizice intense.
Ideal pentru parașutist, judo, lupte, luptă liberă, hochei pe gheață, rugby fotbal, , baseball și Muay Thai, etc Cum se poate utiliza: 1.Puneti proteza in ceasca de apa calda (70 la 80 grade ) până devine moale pentru aproximativ 10 secunde. 2.Dacă este moale, introduceți-l la dintii de sus în gură. 3.Strangeti continu 10 - 15 secunde. 4.Dacă este apt pentru dinti, curățați-l cu apă si utilizați. 5.Daca nu se potrivesc la gura, puteți repara din nou de la pasul 1 Notă: Setarea apa temperatură de 70-80 de grade este necesar, timpul nu ar trebui să depășească 10 secunde înmuierea.Produs nou ambalat in cutie ,se trimite oriunde in tara posta romana 3 zile.

 

 

pWmV9Y4.jpgNVSlYsa.jpgnuA516C.jpg


  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.