Sari la continut


Poza

FotoCeramica Galati !!! 80  LEI


 • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 lmarius2k

lmarius2k
 • 07×× ××× ×××

  Arata numarul de telefon

  0722 133 977

  Apeleaza prin Skype

 • Judet:Galati

Postat 31 martie 2015 - 04:18

"Fotografia pe ceramica este adevarata imagine ce reda un fragment din viata celor dragi,iar noi va ajutam sa pastram aceste amintiri cu un colorit neschimbat in timp si rezistenta la temperaturi extreme (+50C/-50C)"

 

 

 

 • Producem foto ceramica alb-negru si color  de peste 10 ani ( Laborator in jud. Galati ) , peste 70 de modele de placi Italia ( oval , dreptunghi , cupola , inima , papirus diferite modele si dimensiuni ).

 

 • Calitatea produselor si serviciilor oferite de noi au facut posibila colaborarea cu cele mai renumite firme de productie de monumente funerare din oras cat si din tara.

 

 • Timp de executie foarte scurt 2-5 zile !!! Calitate superioara !!! 

 

Telefon : +40 722 133 977

 

Nu va lasati pacaliti de alti comercianti care se dau producatori,care defapt iau comenzi pentru altii la supra-pret in cel mai fericit caz sau alti comercianti care executa asemenea fotografii pe sticla sau plastic sau mai rau autocolant care nu va tine mai mult de cateva luni in cel mai rau caz !

 

Preturi accesibile,pentru colaborari sau mai multe poze oferim discount !!! 

 

 

Pentru mai multe detalii si preturi vizitati :  http://www.fotoceramica-galati.ro/fotoceramica.html

Fisiere atasate


Editat de lmarius2k, 05 ianuarie 2016 - 12:47 .

 • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.