Sari la continut


Poza

Execut lucrari de tehnoredactare 2  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 AureliaG

AureliaG
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0747 361 531

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Galati

Postat 25 octombrie 2016 - 11:20

Execut tehnoredactare profesională pentru orice tip de documente, cărţi, corectură ortografică/gramaticală, diacritice, așezare în pagină, limbile română,  franceză, italiană.

 

Pentru a stabili numărul de pagini,  se va face o copie a fisierului  din care se vor elimina eventualele imagini, grafice etc, după care se vor efectua următoarele setari: pagina A4, tip font: Times New Roman, dimensiune font: 12, spaţiere randuri: 1,5, aliniat: 1,5, margini: 2,5. Numărul de pagini astfel obţinut va fi folosit pentru stabilirea costului pentru tehnoredactare.
Stabilirea complexitătii lucrării: complexitate mică (doar text), complexitate medie (tabele, grafice, organigrame), complexitate mare (formule matematice, formule chimice, termeni tehnici şi de specialitate).

Pentru complexitate medie sau mare, preţul creşte şi se stabileşte de comun acord cu beneficiarul înainte de lansarea comenzii ferme.
Stabilirea numarului de imagini, tabele, grafice si alte obiecte introduse in pagina. Acestea vor fi calculate separat, per bucata.

Toate lucrările realizate vor conţine diacritice.

 

Tel. de contact 0747361531


  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.