Sari la continut


Poza

Servicii de curatenie 1  LEI


  • Te rog autentifica-te pentru a raspunde
Fara raspunsuri la acest topic

#1 sebyseby

sebyseby
  • 07×× ××× ×××

    Arata numarul de telefon

    0757 295 666

    Apeleaza prin Skype

  • Judet:Galati

Postat 11 martie 2016 - 08:32

Echipa VUVU CLEN ofera servicii de curatenie pentru: birouri, locuinte, sali de sport, locuri de joaca, scoli, gradinite, restaurante, cluburi, spatii comerciale, depozite, hale industriale etc...
Oferim servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor.Spalam: covoare, mochete, canapele, fotolii,scaune, saltele, gresie, parchet, granit, suprafete dure,linoleum etc... cu solutii si masini profesionale adaptate fiecarui tip de suprafata.
Vizionarea spatiului de catre un reprezentant VUVU CLEAN in vederea inaintarii unei oferte pentru prestari servicii de curatenie, este gratuita si nu atrage nici o obligativitate din partea dvs.
Apelati cu incredere la seviciile noastre. Garantam cele mai bune oferte, flexibilitate, promtitudine si profesionalism.

Asteptam cereri pt curatenia de primavara !!!

CONTACT
Tel: (+40)757295666
Facebook: Vuvu Clean

 


  • Inapoi sus

ATENTIE : Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe FORUM.ANUNTGALATI.RO ii revine in totalitate utilizatorului (vanzatorului).
Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate, si a nu fi inselati.